Dags att anmäla sig till nästa års konstkrokar!

Öppna Sinnen har tre permanenta utställningsplatser för 2021. Populära och publika platser. Här har alla medlemmar möjlighet att visa vägghängd konst för 350:-/månad och plats. Du väljer själv hur många platser du vill hänga på, samt vilka månader du önskar. Först-till-kvarn/teknikmix gäller. Betalning, absolut senast en månad innan utställningens början till bankgiro 5427-8304. OBS! Nytt Bankgironummer!

Du kan läsa mer om våra utställningsplatser i inbjudan nedan:

Inbjudan till konstkrokar 2021

Efter att du anmält dig sammanställer vi ett årsschema som mejlas till dig, senast 15 november 2020. Då ser du vilken månad/plats du fått. (Kom ihåg att ange två alternativa månader/konstkrok). Du får även ett kontrakt för respektive plats, där du ser vad som gäller. Våra Konstkrokar är väldigt populära så vänta inte med att anmäla dig. Det viktigaste i detta sammanhang är att
du betalar senast EN månad innan din utställning. Tidigare har ÖS ansvarat för att det alltid ska finnas linor och krokar på respektive plats. Det gäller inte längre, det har försvunnit för mycket. Varje utställare tar med sig krokar avsedda för tavellist samt lämpliga linor.

Sista ansökningsdag 201011, gäller alla platser. Ange 2 alternativa månader.

Senast 15 november 2020 får du info
om du blivit antagen eller inte.
E-post: barbroklinteberg@gmail.com
Har du frågor:
Kontakta Barbro Klinteberg via mejl.
Bankgiro: 5427-8304.

Välkommen med din ansökan!