Öppna Sinnens Påskutställningar 10-13 april 2020!

Vår stora samlingsutställning är på Limhamns Folkets Hus och det blir en bra start på konstrundan. Här presenteras ett av dina verk bland samtliga utställares verk. Vårt önskemål är att ditt verk är nyproducerat. Ny utställningsplats för 2020 är Kvarndala Hembygdsgård i Tygelsjö, i närheten av Limhamn.

Som utställare ingår detta:
 • Stor samlingsutställning Limhamns Folkets Hus (Linnégatan 61) ligger centralt på Limhamn. Vi gör om A-salen och kafédelen till ett proffsigt galleri med inhyrda skärmväggar och bra spots. Det kommer att finnas värdar på plats som tar hand om besökarna. Maxbredd på vägghängd konst är 1 meter.
 • Utställningsplatsen på kartan Ditt namn kommer att finnas i vår påskfolder
  vid den plats du har din utställning. Påskfoldern trycks i 10 000 ex. Själva kartan med namnen gör vi i storformat, 100 x 70 cm, som sätts upp i Folkets Hus foajé.
 • Reklammaterial Påskfoldern kommer att finnas på många välbesökta platser i regionen. Skyltar, banderoller och beachflaggor sättes upp på Limhamn. Beachflaggor och “mäklarskyl- tar” med nummer får du låna av oss.
 • Kraftfull marknadsföring Vi annonserar i dags- och lokalpress. Vi trycker A3 och A4-affischer. Vi gör digitala flyers som även du får tillgång till, mycket viktigt att alla utställare är aktiva via sociala medier.
 • Utställningsavgifter 2020: Som enskild utställare betalar du 2.100:- senast 29 februari 2020! Bg 5427-8304.
  Detta inkluderar del i stora samlingsutställningen och din utställningsplats, ditt utrymme är minst 4 meter för vägg- hängd konst och 2-3 kvm för tredimensionell konst. Påskfoldern, annonser, affischer, flyers, etiketter, hyra av mässväggar och spots till dessa, samt värdar på Limhamns Folkets Hus. Allt detta ingår i din utställningsavgift.
 • Har du eget hemmagalleri
  Eget hemmagalleri/ateljéägare betalar 1900:- senast 29 februari 2020! Bg 5427-8304.
  Om du kan erbjuda och det finns intresse för att ställa ut tillsammans med dig i ditt galleri får du 400 kr tillbaka för varje utställare. (Max 2 st ÖS-medlemmar förutom dig själv) Du ordnar medutställare själv och dessa betalar full avgift till ÖS. Har du klart med en eller två medutställare när du betalar din egen utställningsavgift, 1900 kr, dra direkt av 400 ev 800 kr.
  Kom ihåg: Ditt namn + medutställare. 
 • Medlemsavgiften 2020
  För att delta i ÖS påskuställningar måste du ha betalt din medlemsavgift, 400 kr. Senast 31 januari 2020. Öppna Sinnen, Bg 5427-8304, märk med ditt namn!
Öppna Sinnen tar inte ut någon provision på sålda verk.
Anmälan gör så här:

Fyll i anmälan direkt från din dator som du har fått i inbjudan via mejl. Sätt muspekaren på raden du ska fylla i. Det enda som krävs är att du har Adobe Acrobat Reader som är ett gratisprogram och är enkelt att ladda ner.
Spara ner din ifyllda anmälan på ditt skrivbord, mejla därefter anmälan till e-postadress: anita.kinnman@gmail.com
Post: Anita Kinnman, Nygatan 2, 231 43 Trelleborg. Senast 31 januari 2020! Vi tillämpar först-till-kvarn-metoden. Våra utställningsplatser är i år något begränsade. Kom ihåg att skriva ditt namn vid alla tillfällen du gör en transaktion.

Välkommen med din anmälan!