Vår integritetspolicy

Vi följer GDPR (EU:s General Data Protection Regulation)

Vår integritetspolicy uppdaterades: 2021-02-26

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är https://oppnasinnen.org och refereras till som Öppna Sinnen nedan.
Föreningens registreringsuppgifter:
NÄTVERKET ÖPPNA SINNEN
802437-4699
c/o MAJ-LIS SUIKKONEN
GOTTORPSVÄGEN 35 F
218 39 Bunkeflostrand
Skåne län

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Webbplatsen samlar bara in personuppgifter om du anmäler dig som medlem i Öppna Sinnen. 

Vid ifyllnad av medlemsformulär för att du vill bli medlem spara vi ditt förnamn, efternamn, e-mail, telefon, mobil, gatuadress, postnummer, ort samt registreringsdatumet. När du sedan betalar din medlemsavgift sparar vi vilket datum betalningen registrerades.

Om du som medlem loggar in kan du ange ditt eget lösenord och skapa en så kallad profilsida som visas under medlemmar på Öppna Sinnen. Du ansvara helt själv för innehållet på din profilsida och Öppna Sinnen tar inte ansvar för bilder och texter du publicerar där. Du kan själv ändra, lägga till och ta bort information från din profilsida.

Som medlem har du även möjlighet att anmäla dig till evenemang i Öppna Sinnens regi. I samband med att du anmäler dig till evenemang sparar vi information om hur du deltar i evenemanget och när du betalt för evenemanget.

Vi behöver spara ovanstående information om dig i vårt medlemsregister för att kunna hantera ditt medlemskap korrekt. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap eller begära ut din information som finns lagrad i medlemsregistret.

Cookie-filer

Besöker du Öppna Sinnens webbplats sparar vi bara en cookie som visar att du läst hur vi hanterar cookies och accepterat cookies. Du kan själv ta bort den via din webbläsare när du vill. Om du loggar in som medlem kommer flera tillfälliga cookies sparas för att hantera att du på ett säkert sätt ska kunna se dina medlemssidor och kunna uppdatera din profil. Dessa cookies sparas temporärt av din webbläsare och raderas automatiskt när du loggar ut.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte din information med någon tredje part. 

Vår webbplats finns hos webbhotellet a2Hosting.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister tills du avslutar ditt medlemskap. Vid utebliven medlemsavgift raderas dina personuppgifter 180 dagar efter att medlemsavgiften skulle varit betald.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan när som helst ändra, lägga till eller ta bort information från din profilsida. Du kan också begära ut information om dig själv från medlemsregistret. Kontakta oss via mejl för att begära ut informationen.

Kontaktinformation

Öppna Sinnen
Henrik Orremo (kontaktperson)
webb@oppnasinnen.org (mejladress)

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vi på Öppna Sinnen värnar om dig och dina personuppgifter. Vi uppdaterar och underhåller vår webbplats regelbundet. Vi använder certifikat för att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats. Du kan se ett hänglås vid URL-adressen i din webbläsare som visar att anslutningen är säker. Vi tar regelbundet backup som sparas på ett så säkert sett som möjligt.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Om vi mot förmodan skulle råka ut för ett angrepp från tredje part som medför att personuppgifter skulle läcka kommer det att polisanmälas och rapporteras till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Om dina personuppgifter finns med i en sådan dataläcka kommer du att informeras om det.

Gillar du inte hur vi hanterar dina personuppgifter?

Om du inte tycker att vi hanterar dina personuppgifter på ett korrekt sätt är du alltid välkommen att kontakta oss på webb@oppnasinnen.org eller skicka en anmälan till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY).

Förändringar i denna integritetspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen här på denna webbsida och ändrar datum längst upp på denna webbsida. Vid större förändringar meddelas det också med ett särskild inlägg på vår hemsida. Du ansvarar själv för att regelbundet hålla dig uppdaterad och läsa vår integritetspolicy.