Anne Marie Lindman

Konstarter:
Foto,Måleri
Kort om mig:
Målar i olja och drar ut på äventyr med min kamera för inspiration
Adress:
Bärnstensvägen 4
23176 Beddingestrand
Kontakt:
0760261508
0760261508
lindman.annemarie@gmail.com
Snabbval:
Information:

För två år sedan, när jag fick mer tid i min kalender, började jag förverkliga min dröm att både måla och fotografera på ett mer organiserat sätt och att jobba i egen ateljé.

Under min yrkesverksamma tid hade jag förmånen att resa mycket både inom och utanför Sveriges gränser. Jobbade vid ett par tillfällen även som volontär med djur i Asien. Genom mina resor har jag fått uppleva många olika kulturer och många spännande miljöer som har bidragit till min inspirationskälla, och kameran fick alltid följa med.

Havet, djurlivet och naturen, i starka eller milda färger, abstrakt eller reellt, återfinns oftast i mina alster på duken och i mina foton.

Har haft förmånen att få jobba hos två olika konstnärer som gett mig otroligt mycket kunskap och glädje som varit viktiga byggstenar för mig. Gått två sommarkurser på Österlen som gett mig både inspiration och teknik. Har ställt ut vid två tillfällen tidigare.

Den konstnärliga ådran finns i släkten både på min mors och min fars sida. Både som professionella konstnärer inom måleri och textil, och som fritidskonstnärer.