JeanetteKA, måleri

Konstarter:
Måleri
Kort om mig:
Jag målar oftast nonfigurativt och med spatel. Att måla med spatel/kniv är för mig ett mer fysiskt arbete vilket jag tycker om.
Adress:
nisbethsgatan
27231 simrishamn
Kontakt:
+46707677267
0707677267
jeanettekrantzadner@gmail.com
http://www.jeanetteka.se
Snabbval:
Information:

Jeanette Krantz Adner, JeanetteKa

Jag och mitt skapande

Skapa är för mig ett sätt att förhålla sig till verkligheten, en nalle, ett redskap som hjälper till att förstå det som sker runt om och som uppkommer.

Intressant är när färgernas förhållanden till varandra berättar något eller att symbolerna i sig utmanar till andra tankar än vad det ser ut från början.

Musiken och målandet har i mitt liv alltid gått hand i hand och målandet har utvecklats när också mitt musicerande har utvecklats. För mig är förhållningarna, accenterna och kontrasterna det som fångar mig. Även det som inte är alldeles klart vid första anblicken, när mina funderingar får lov att ta plats.

När färgernas förhållanden till varandra berättar något eller att bilden i sig utmanar till andra tankar än vad det ser ut från början.

För mig är också musiken halva mitt målande då jag har min musa. Alltid samma musiker och ofta samma musik. Utifrån musiken, färgen och formen i kombination med behovet att berätta skapas mina tavlor.